Hm....Pár perce még annyi minden a fejembe volt, amiről írhadtam volna, és most üresség.

 Elméletileg a boldog életről, és a kitartásról akartam írni (azt hiszem), de úgy gondoltam, egy másik téma jelenleg jobban tud foglalkoztatni. 

Ez pedigmagyarság.

Nem igen kívánok, itt most különösebb politikai rétegekbe bele menni, meg szitkozódni, csak így általánosságba pár szót. Ami leginkább feltűnt, mennyire megvédik a magyarok a saját nemzetüket, más országok ócsároló szava elől, de egymásközt nyugodt szívvel küldik el az egész népet a k*** anyjukba. Nem értem. Mi a különbség? De ugyanakkor meg, ha a médiába merik kiparodizálni egy kicsit is drága nemzetünket, és esetleg feltöltik a "Te csatornádra", akkor a feltöltő automatikusan bebiztosíthat magának X-szer 1000 nézőt, és több mint 100 vörös illetve narancs színű comment-et. Hogy lehet az hogy a demokrácia ilyen szinten tönkre tesz, házasságokat is akár. Ne értsetek félre, nem szidom én azt, csak számomra eddig úgy tűnt, hogy mindenki, az egység miatt kívánja a másik pártbeli halálát lassan. Tudom hogy ezt a bejegyzést nem kellett volna. Nem is lesz több hasonló, csak ez tegnap kicsit feldűhített újfent.

És íme egy jókívánsággal búcsúzom tőletek:

Mindenki próbáljon meg csak egyszer magán és ne máson nevetni magán. 

A bejegyzés trackback címe:

https://maleperado.blog.hu/api/trackback/id/tr331015774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása